Antena 3 CNN Meteo România, împărțită între caniculă și furtuni. Avertismentul meteorologilor

România, împărțită între caniculă și furtuni. Avertismentul meteorologilor

Țara noastră este împărțită, în aceste zile, între caniculă și furtuni. În unele zone va ploua, iar temperaturile vor fi scăzute, în timp ce în altele maximele ajung și la 35 de grade Celsius.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2023   •   08:38

A plouat destul în locurile în care ieri meteorologii au emis atenționarea de cod galben de ploi, respectiv în zona de sud a Crișanei, Banatul și Oltenia unde s-au și înregistrat cantități mare de apă.

Astăzi rămâne în vigoare o informare de vreme rea, valabilă până la ora 23.00, pentru toată țara, astfel vremea va deveni instabilă și vor fi ploi pe spații extinse mai ales după amiază și spre seară.

Va ploua în regiunile de nord, nord-est și centrul țării, iar spre seară, ploile vor ajunge și în sud-est, unde pe parcursul zilei temperaturile vor fi din nou foarte ridicate, până spre 34, chiar 35 de grade, în zona de sud a Moldovei. Însă, în restul țării, temperaturile vor fi mai scăzute decât cele înregistrate ieri.

Citește și: Aşa arată urgia! Nor care îţi taie răsuflarea, surprins din timpul furtunii care a făcut prăpăd în Reşiţa

Maximele zilei vor fi cuprinse între 25 și 35 de grade Celsius. În Capitală așteptăm ploi după amiază și spre seară, când vremea se va mai răcori.

De altfel, pentru săptămâna viitoare, meteorologii au anunțat vreme călduroasă, caniculară pe spații restrânse din sudul și sud-estul țării.

×
Subiecte în articol: meteo
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close