Antena 3 CNN Meteo Vremea se schimbă brusc iar. Elena Mateescu, directorul ANM, anunţă când vine căldura în România

Vremea se schimbă brusc iar. Elena Mateescu, directorul ANM, anunţă când vine căldura în România

Când prea frig, când prea cald. Vremea se schimbă brusc la o săptămâna la alta sau chiar la câteva zile, astfel că vom avea o alternenţe de temperaturi, anunţă directorul ANM.

de Milena Niță    |    05 Mai 2023   •   15:06

Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele normale în săptămâna viitoare, iar spre finalul lunii mai, din nou vor crește și va fi mai cald pentru această perioadă. 

"Acest sfârșit de săptămână vine cu o vreme în ușoară încălzire, în special în partea de sud-est și centru a țării, acolo unde mai ales în Banat și în vestul Olteniei temperaturile vor atinge 23 de grade Celsius. 

De altfel, vineri după-amiază deja sunt 23 de grade la Băile Herculane, iar în Capitală, 18-19 grade.

Mâine, contăm pe același ecart termic, valori la scara întregii țări, la nivelul maximelor între 15 până la 23 grade. În Capitală sunt anunţate 22 de grade.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Săptămâna va debuta cu o vreme în general mai răcoroasă, valorile de temperaturi situându-se la nivelul maximelor între 12 până la cel mult 21-22 de grade şi doar 16-17 grade în Capitală. 

Mai rece va fi în partea de sud-est a țării. 

Săptămâna 22-29 mai, ultima decadă a lunii mai, vine cu valori de temperaturi în creștere în cea mai mare parte a țării", a spus directorul ANM, Elena Mateescu, vineri, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: meteo prognoza meteo Elena Mateescu
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close