Antena 3 CNN Meteo Vremea se schimbă din nou în România! Meteorologii au anunțat schimbări bruște de temperaturi de la o zi la alta

Vremea se schimbă din nou în România! Meteorologii au anunțat schimbări bruște de temperaturi de la o zi la alta

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru perioada următoare.

de Ştefan Petrică    |    13 Noi 2023   •   12:10

"Luni mai așteptăm precipitații în jumătatea de nord a țării, dar ninsori doar în nordul Carpaților Orientali. Deocamdată, episodul cu intensificări ale vântului și ninsori s-a încheiat.

Mâine va fi ceva mai cald, în comparație cu astăzi, mai ales pe partea de sud a țării, unde temperaturile vor urca și spre 20 de grade, spre deosebire de maximele de astăzi care se vor încadra în general între 5-15 grade.

De miercuri, vremea se va răci, așteptăm precipitații în toate regiunile țării începând de marți seară.

Este posibil ca până la începutul săptămânii următoare să mai avem, cel puțin un episod cu precipitații mai importante asociate și cu o răcire a vremii care ar putea aduce din nou precipitații în zona montană.

Răcirea care a fost în ultimele zile, și care urmează din nou peste două zile, aduce temperaturile la normalul acestei perioade, adică maxime între 4-14 grade și minime care în nopțile cele mai reci pot coborî sub limita înghețului, mai ales în zonele depresionare", a spus Florinela Georgescu, director ANM, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: ANM meteo cum va fi vremea
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close