Antena 3 CNN Meteo Vremea se încălzește puternic. Directorul ANM Elena Mateescu: "Vom avea și temperaturi de 23 de grade Celsius"

Vremea se încălzește puternic. Directorul ANM Elena Mateescu: "Vom avea și temperaturi de 23 de grade Celsius"

După zile întregi de frig și ploaie, toamna ne înconjoară cu intenții mai calde, chiar peste media normală a acestei perioade. Directorul ANM Elena Mateescu anunță temperaturi de 23 de grade Celsius!

Vremea se încălzește puternic. Directorul ANM Elena Mateescu: "Vom avea și temperaturi de 23 de grade Celsius"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3    |    18 Oct 2021   •   17:49

Directorul ANM Elena Mateescu a anunțat, în direct la Antena 3, că în partea a doua a acestei săptămâni, începând chiar de miercuri, joi și vineri, este posibil să consemnăm 22 chiar 23 de grade Celsius în regiunile extracarpatice. 

Inclusiv în Capitală ne așteptăm să înregistrăm valori de 22 de grade. Mâine contăm la nivelul maximelor de valori în creștere, 10-18 grade, miercuri  20 de grade, astfel încât joi, vineri putem avea chiar 23 de grade în partea de Vest, Sud-Vest, în Sud și Sud-Est. 

Și valorile minime vor înregistra de la o zi la alta valori în creștere. Dacă în această dimineață am avut minus - 3 până la + 8 grade, cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei, de la o zi la alta și minimele vor mai crește, astfel încât să consemnăm valori între 3 până la 12 grade. 

Sfârșitul de săptămână va aduce însă o schimbare. Din nou o masă de aer rece va aborda zona țării noastre, astfel încât valorile termice să se situeze în jurul mediei climatologice specifice perioadei, cu maxime de 11-18 grade Celsius.  

×
Subiecte în articol: vreme meteo ANM Elena Mateescu

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

SUA, despre atacurile cu drone din Rusia: "Nu vom permite Ucrainei să organizeze atacuri în afara frontierelor sale"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close