Antena 3 CNN Actualitate Vremea se va menţine caldă. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

Vremea se va menţine caldă. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

Vremea se va menţine caldă. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    08 Mar 2017   •   16:54

PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine caldã pentru aceastã perioadã, deşi valorile termice vor marca o scãdere faţã de ziua precedentã, în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi temporar noros. Joi va ploua, în prima parte a intervalului, în regiunile vestice, nord-vestice şi izolat în cele sudice şi centrale, iar noaptea pe arii relativ extinse în nord-vest, centru, sud-est şi pe arii restrânse în rest. Ploile vor fi şi sub formã de aversã.

La munte, mai ales la altitudini mari, se vor semnala şi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri ziua, în Muntenia şi Dobrogea.

Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 18 grade, iar cele minime se vor situa între 0 şi 7 grade.

Prognoza meteo pentru vineri, 10 martie

Vremea va fi în general închisã şi se va rãci, astfel încât valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceastã perioadã. Temporar va ploua în cea mai mare parte a ţãrii, iar la munte şi pe arii restrânse, noaptea, şi în estul Transilvaniei şi în Subcarpaţii Moldovei vor predomina ninsoarea şi lapoviţa.

În jumãtatea de est a ţãrii se vor înregistra cantitãţi mai importante de apã. Vântul va prezenta unele intensificãri în regiunile vestice, sud-estice şi pe arii restrânse în rest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 şi 6 grade.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 11 martie

Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice celei de a doua decade a lunii martie. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua în regiunile estice şi pe arii restrânse în restul teritoriului.

La munte vor predomina ninsorile, iar precipitaţii mixte vor mai fi în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în prima parte a intervalului în majoritatea regiunilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 şi 6 grade.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close