Antena 3 CNN Actualitate Weekendul aduce vreme frumoasă şi temperaturi ridicate. Vezi prognoza meteo

Weekendul aduce vreme frumoasă şi temperaturi ridicate. Vezi prognoza meteo

Weekendul aduce vreme frumoasă şi temperaturi ridicate. Vezi prognoza meteo
Sursa foto: Foto: freakingnews.com
11 Aug 2011   •   20:50

După două zile de vreme închisă şi ploi locale, vremea frumoasă revine, pe tot teritoriul ţării. Astfel că românii se pot bucura de un weekend însorit, fie că vor alege litoralul sau zona muntoasă.

Prognoza meteo pe următoarele zile:

Joi noapte (11/12 august)


În Bucureşti: Cerul va deveni mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 12...14 grade.

În ţară: Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri în prima parte a nopţii în estul Dobrogei, unde pe arii restrânse va mai ploua slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu intensificãri locale în partea de sud-est a ţãrii. Temperaturile minime se vor încadra între 7 şi 17 grade, mai scãzute în depresiuni.

Vineri (12 august)

În Bucureşti: Vremea va fi frumoasã şi se va încãlzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimã va fi de 14...16 grade. Presiunea atmosferica va fi în scãdere uşoarã.

În ţară: Vremea se va încãlzi în toatã ţara şi va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil la senin şi doar în nordul extrem şi la munte vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 29 de grade, iar cele minime între 11 şi 19 grade, mai scãzute în depresiuni. Presiunea atmosferica va fi în scãdere uşoarã.

Sâmbătă (13 august)


În Bucureşti: Vremea se va menţine frumoasã, cu cer variabil şi vânt slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimã va fi de 15...17 grade. Presiunea atmosferica va fi uşor variabilã.

În ţară: Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri şi pe arii restrânse averse şi descãrcãri electrice în nord-vestul şi în centrul ţãrii şi în zona de munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe litoral şi in deltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 32 de grade, iar cele minime între 11 şi 21 de grade. Presiunea atmosferica va fi uşor variabilã.

Duminică (14 august)


În Bucureşti: Vremea va fi cãlduroasã, cu o maximã de 31...32 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 16...18 grade.

În ţară: Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în nordul şi în estul ţãrii, precum şi în zona montanã, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade, iar cele minime între 12 şi 22 de grade, mai coborâte în depresiuni.

×
Subiecte în articol: weekend meteo prognoza
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close