Antena 3 Opinii În România ultimilor 30 de ani, peste 10.000 de persoane cu preocupări fundamentalist-extremiste au fost expulzate

În România ultimilor 30 de ani, peste 10.000 de persoane cu preocupări fundamentalist-extremiste au fost expulzate

de Radu Tudor    |    04 Aug 2021   •   17:14
În România ultimilor 30 de ani, peste 10.000 de persoane cu preocupări fundamentalist-extremiste au fost expulzate

Din 1992, momentul debutului meu in presa centrala, am tratat domeniul antiterorismului cu o atentie speciala.

Am cunoscut multi ofiteri de informatii specializati in acest domeniu, care trecusera insa si prin contraspionaj, informatii externe sau contrainformatii economice. Principiul dupa care s-au ghidat specialistii romani in antiterorism a fost mereu precautie & preventie maxima.

Cu o buna resursa Humint (venita, e adevarat, si din perioada DSS), cei din Brigada Antiterorista au reusit sa previna multe evenimente nedorite.

Exceptia s-a numit atentatul asupra ambasadorului Indiei la Bucuresti, in august 1991. N-a murit, dar gloantele militantilor sikh lansate in plina zi pe Bulevardul Aviatorilor i-au generat probleme medicale serioase.

In Romania ultimilor 30 de ani, peste 10000 de persoane cu preocupari fundamentalist-extremiste au fost expulzate din #Romania, la cererea #SRI, prin decizii judecatoresti definitive.

Promit sa revin acesupra acestui subiect generos, am tolba plina de informatii 
#antiterorism 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close