Antena 3 CNN Politică 10 Mai - Ziua NAŢIONALĂ a României, reintroducerea pedepsei cu MOARTEA. Ce vor românii să schimbe la Constituţie

10 Mai - Ziua NAŢIONALĂ a României, reintroducerea pedepsei cu MOARTEA. Ce vor românii să schimbe la Constituţie

10 Mai - Ziua NAŢIONALĂ a României, reintroducerea pedepsei cu MOARTEA. Ce vor românii să schimbe la Constituţie
de O.P.    |    02 Mai 2013   •   10:42

Un lucru este clar: românii vor să se facă auziţi, şi vor ca politicienii să le ia în considerare ideile. Aşa că Forumul Constituţional este locul unde românii îşi pot spune punctul de vedere, în ceea ce priveşte revizuirea Constituţiei.

Unii au idei de-a dreptul năstruşnice: vor ca Ziua Naţională a ţării să nu mai fie pe 1 Decembrie, ci pe 10 Mai, pentru că este mai cald afară, pentru că primăvara este un "anotimp al speranţei, al veseliei şi bucuriei", iar iarna un anotimp "friguros, un anotimp al tristeţii".

Alte persoane vor să reintroducă pedeapsa cu moartea pentru "jaful la drumul mare" sau, pe sistemul creditelor doar cu buletinul, armele letale să poată fi cumpărate doar prin prezentarea actului de identitate.

În ceea ce priveşte votul, un cetăţean doreşte ca acesta să aibă caracter obligatoriu, pentru că astfel "SE LIMITEAZĂ DRASTIC posibilitatea FRAUDĂRII ALEGERILOR".

Toate ideile românilor privind revizuirea Constituţiei le găsiţi pe forumconstitutional2013.ro



×
Subiecte în articol: Constitutie revizuirea constitutiei
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close