Antena 3 CNN Politică 100 de Minute. "Macoveismul e băsismul fără Udrea"

100 de Minute. "Macoveismul e băsismul fără Udrea"

100 de Minute. "Macoveismul e băsismul fără Udrea"
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Dec 2014   •   18:32

Recepţia de Ziua Naţională de la Palatul Cotroceni a fost plină de surprize şi de dialoguri spumoase. Într-unul dintre acestea, Traian Băsescu i-a aruncat câteva săgeţi otrăvite Andreei Pora, un jurnalist care l-a susţinut în cei 10 ani de mandat, despre care a spus că este macovistă.

Andreea Pora a postat un mesaj pe Facebook în care i-a răspuns lui Traian Băsescu. "Despre povestea dialogulului cu Băsescu despre "macovism", spun că a fost provocat de preşedinte, care a demonstrat că este încă destul de încrâncenat pe temă. Personal, mă veseleam de scena cu Dragnea şi nu am dat prea mare atenţie remarcilor despre macovism, băsism sau udrism. Epoca Băsescu s-a încheiat, de acum încolo încep, sper, analizele la rece. Bilanţul este pozitiv în pofida ultimilor doi ani de mandat", a scris Andreea Pora.

Răspunsul Monicăi Macovei a fost unul mai scurt decât al Andreei Pora. "O să spun o scurtă propoziţie: macoveismul e băsismul fără Udrea", a spus Monica Macovei, potrivit DC News.

Mădălin Voicu a comentat, în emisiunea 100 de Minute de la Antena 3, declaraţia Monicăi Macovei referitoare la "macoveism". "Fără Udrea, dar cu Monica Macovei. Acolo e şi un conflict muieristic. Deci acolo e şi un conflict intermuieristic", a spus Mădălin Voicu.

×
Subiecte în articol: Monica Macovei
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close