Antena 3 CNN Politică 100 de minute: Marian Vanghelie, întâlniri de taină înainte de arestare

100 de minute: Marian Vanghelie, întâlniri de taină înainte de arestare

100 de minute: Marian Vanghelie, întâlniri de taină înainte de arestare
Sursa foto: Foto: VideoNews
16 Mar 2015   •   17:34
Marian Vanghelie a fost surprins în parcarea unui hotel din Capitală, la o întâlnire care pare că trebuia să fie de taină, în jurul orei 03:00 dimineaţa, într-o discuţie cu Marian Oprişan. 

Subiectul a fost discutat în emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. 
 
Marian Oprişan a fost contactat pentru a comenta imaginile şi a explicat că nu poate fi vorba de întâlniri de taină şi că s-a întâlniat total întâmplător cu primarul Sectorului 5.
 
"Rugămintea mea este să daţi interpretarea conformă cu adevărul. Nu a fost nicio întâlnire ascunsă, m-am întâlnit întâmplător cu primarul Sectorului 5, în faţa hotelului Hilton, am schimbat două vorbe. Eu la Hilton mă întâlnisem cu altcineva. Am stat la un bar cu nişte prieteni, cu domnul Vanghelie m-am întâlnit la Hilton, el zicea că e ziua lui de naştere, am schimbat câteva cuvinte şi am plecat acasă. Nu poate fi vorba de întâlniri ascunse, subversiv sau de altă natură. Absolut nimic fixat."
 
Întrebat care au fost subiectele abordate în această întâlnire întâmplătoare, Oprişan a explicat că nu a fost niciodată un fan al lui Marian Vanghelie, "dar asta nu înseamnă că nu putem fi oameni civilizaţi". 
 
"Extraordinar ... (am vorbit n.r.) ca oamenii civilizaţi, . Eu nu sunt un fan al domnului Vanghelie, am spus asta de repetate rânduri, dar asta nu înseamnă că nu putem să fim civilizaţi. 
 
Invitată în emisiune, jurnalistul antena3.ro, Adina Anghelescu, l-a întrebat pe Marian Oprişan dacă a făcut vreodată afaceri cu Marian Vanghelie şi care este părerea sa despre situaţia actuală a edilului Sectorului 5. 
 
"Din respect pentru telespectatorii Antena 3, cu domnul primar al sectorului 5 nu am avut toată viaţa mea decât relaţii instituţionale, de colegialitate şi de cunoştinţe. Afaceri nu am făcut niciodată împreună, pentru că eu nu fac afaceri, de când am intrat în administraţie nu am făcut afaceri şi nu am încălcat nicio lege. Eu regret ce i se întâmplă, dar aşa cum este normal, noi, aleşii locali, politicienii, senatorii, deputaţii, miniştri, avem obligaţia să răspundem pentru faptele noastre."

Marian Vanghelie a fost arestat preventiv. Vanghelie este acuzat de către DNA de luare de mită pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei sectorului 5. 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close