100 de minute. Traian Băsescu, încă un atac furibund la americani

de G.S.    |    13 Mai 2015   •   17:32
100 de minute. Traian Băsescu, încă un atac furibund la americani Foto: VideoNews
Deşi s-a bazat de multe ori pe ajutorul partenerilor externi pe vremea când era preşedinte, acum Traian Băsescu lansează tot mai des săgeţi în direcţia americanilor. 
 
După ce a vorbit de guantamizarea României, ieri Băsescu a criticat şi venirea în Parlament a lui Dean Thompson.

 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de miercuri a emisiunii "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. 
 
Senatorul PSD, Şerban Nicolae, a explicat că astfel de întâlniri nu sunt normale.
 
"Eu nu cred că Băsescu se contrazice. El este consecvent cu propriul haos mental. Mie mi s-a părut esenţial în ce a spus Băsescu faptul că lui i se par că astfel de întâlniri sunt normale, dar nu este normal să se ştie public. Nu, nu este normal ca astfel de întâlniri să aibă loc."

 
"Ambasada este un serviciu pus la dispoziţia ambasadorului pentru îndeplinirea unei misiuni diplomatice. Însărcinatul cu afaceri este un împuternicit al ambasadei. Nu a fost niciodată un mandat al Departamentului de Stat pentru comunicatele de presă pe care le emite ambasada în legătură cu diverse chestiuni. Şi atunci se prezintă situaţia ca şi cum SUA ne ceartă. Nicăieri nu îşi permite guvernul SUA să certe un guvern aliat", a explicat senatorul PSD. 
 

Parteneri
x close