Antena 3 CNN Politică 3.600 de scrisori pentru suspendarea lui Klaus Iohannis, trimise de George Simion către primari, prin Poşta Militară

3.600 de scrisori pentru suspendarea lui Klaus Iohannis, trimise de George Simion către primari, prin Poşta Militară

Informaţie în exclusivitate: autorităţile statului sunt implicate în suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Liderul AUR, George Simion, a folosit Poşta Militară ca să trimită peste 3.600 de scrisori către primarii din toată ţara.

3.600 de scrisori pentru suspendarea lui Klaus Iohannis, trimise de George Simion către primari, prin Poşta Militară
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Dumitrache    |    09 Feb 2022   •   15:22

Mii de poliţilti din toată ţara au livrat, personal scrisorile pentru strângerea de semnături care să ducă la debarcarea şefului statului.

Operaţiunea ar fi fost comandată de liderul AUR, George Simion, care riscă acum o plângere penală. Acesta a folosit Poşta Militară ca să trimită peste 3.600 de scrisori către primarii din toată ţara. Uite aşa, edilii din toată ţara s-au trezit cu poliţia la uşă, în rol de poştaşi.

"Unii primari deja ne-au trimis tabele completate, că vor să fie prieteni, să facem majorități pe viitor. Majoritatea au fost amabili, au început deja să ne scrie, ne-au răspuns că vor da locuitorilor să strângă aceste semnături. Singură problema pe care o avem este cu un primar care ne-a scris înapoi și ne-a întrebat dacă suntem tâmpiți", a menționat George Simion, în exclusivitate, la Antena 3.

”Polițiștii? Instituțional, noi putem trimite scrisori prin structurile Camerei. Le-am trimis la secretariatul general al Camerei Deputaților care le-a distribuit conform procedurilor. SG a trimis-o mai departe. Dacă cei de-acolo au încălcat vreo chestiune… Dacă a trimis-o SRI, polițiștii, când spuneți Poșta Militară, mă gândesc la militari. Polițiștii și procurorii doar de AUR se ocupă în țara asta”, a declarat George Simion, miercuri, la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: George Simion suspendare Klaus Iohannis
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close