Antena 3 Politică 80.000 de oameni vor veni astăzi pe Arena Naţională pentru a învinge în cel mai important meci politic. USL îşi lansează candidaţii

80.000 de oameni vor veni astăzi pe Arena Naţională pentru a învinge în cel mai important meci politic. USL îşi lansează candidaţii

de O.P.    |    17 Oct 2012   •   05:47
80.000 de oameni vor veni astăzi pe Arena Naţională pentru a învinge în cel mai important meci politic. USL îşi lansează candidaţii
Mai sunt 12 ore până la super mitingul de pe Arena Naţională, prin care Uniunea Social Liberală îşi lansează candidaţii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Sunt aşteptaţi să participe aproape 50 de mii de simpatizanţi aşa că primele autocare cu susţinătorii din zonele mai îndepărtate din ţară au plecat spre Bucureşti în toiul nopţii.

În faţa sediului Partidului Naţional Liberal din Satu Mare 370 de persoane aşteptau încă de la miezul nopţii autocarele care să le ducă spre Capitală, pentru participa la lansarea candidaţilor USL.

În Arad, 17 autocare pline cu susţinători ai Uniunii Social Liberale au plecat spre Bucureşti la scurt timp după miezul nopţii.

Zeci de mii de simpatizanţi USL vor ajunge azi în Bucureşti pentru a participa la lansarea candidaţilor la alegerile parlamentare. Organizatorii au anunţat prezenţa pe Arena Naţională a peste 80.000 de susţinători.

×
Subiecte în articol: USL alegeri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close