Antena 3 CNN Politică A distrus Florin Iordache documente în cazul OUG 13? Declarația lui Liviu Dragnea

A distrus Florin Iordache documente în cazul OUG 13? Declarația lui Liviu Dragnea

A distrus Florin Iordache documente în cazul OUG 13? Declarația lui Liviu Dragnea
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    28 Feb 2017   •   19:57

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marți, că nu crede că fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, ar fi distrus documente privind cazul celebrei ordonanțe 13, așa cum se aude.

”Nu am vorbit cu Florin Iordache, dar nu cred că a distrus documente. Nu cred că în Ministerul Justiției se pot distruge documente”, a declarat șeful PSD, Liviu Dragnea.

DNA trimite la Parchet dosarul OUG 13 pentru continuarea cercetărilor privind cinci fapte, printre care distrugerea de probe

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au anunțat clasarea unei fapte din dosarul privind Ordonanța 13, precum și trimiterea cauzei la Parchetul instanţei supreme pentru continuarea cercetărilor pentru favorizarea făptuitorului, fals intelectual, prezentarea de date inexacte Parlamentului sau preşedintelui României cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, sustragerea sau distrugerea de înscrisuri şi de probe.

În comunicat, DNA susține că pe parcursul urmăririi penale în cazul OUG 13, au rezultat probe şi indicii potrivit cărora unele avize au fost distruse ori sustrase, iar alte documente au fost ''plăsmuite''.

 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close