A început "recolta" de semnături pentru europarlamentare. CINE o susţine din umbră pe EBa

de O.P.    |    20 Mar 2014   •   05:59
A început "recolta" de semnături pentru europarlamentare. CINE o susţine din umbră pe EBa

Primarul din Comarnic a strâns cu ajutorul consilierilor săi de la primărie zeci de liste cu susţinători pentru Partidul Mişcarea Populară.
Jurnaliştii de la gândul.info au intrat în posesia listelor cu susţinătorii PMP pregătiţi pentru alegerile europarlamentare din acest an. Anul acesta, potrivit unor surse, pe listele PMP pe primele două locuri pentru europarlamentare vor candida Elena Băsescu şi Cristian Preda.

În mai multe localităţi din Prahova, edilii locali au început să strîngă semnături pentru candidaţii Partidului Mişcarea Populară la alegerile europarlamentare din mai. În Comarnic, judeţul Prahova, primarul democrat-liberal Dorin Botoacă a pus la punct un adevărat sistem de colectare a datelor, cu ajutorul consilierilor săi.

Deşi a ajuns primar candidînd din partea PDL, edilul din Comarnic recunoaşte că la alegerile din acest an va susţine Partidul Mişcarea Populară.

În teritoriu nu mai e niciun secret că Partidul Mişcarea Populară are nume grele în spate. Edilul din Comarnic spune însă că nu e suficient pentru o victorie în alegeri.

Anul acesta, potrivit unor surse Gândul, pe primele două locuri ale listelor PMP pentru europarlamentare vor candida Elena Băsescu şi Cristian Preda. În 2009 Elena Băsescu a candidat independentă, dar a fost susţinută de PDL. Atunci, filialele locale ale partidului au primit ordine clare de la conducerea centrală: 10 membri ai partidului au votat cu Elena Băsescu la fiecare secţie de votare.

Parteneri
x close