Antena 3 CNN Politică A pariat pe încrederea oamenilor şi a pierdut. Vezi planurile de viitor ale premierului demisionar Emil Boc

A pariat pe încrederea oamenilor şi a pierdut. Vezi planurile de viitor ale premierului demisionar Emil Boc

A pariat pe încrederea oamenilor şi a pierdut. Vezi planurile de viitor ale premierului demisionar Emil Boc
Sursa foto: Foto: INTACT Images
06 Feb 2012   •   22:52

Adio Bucureşti ! Bun găsit Cluj ! Asta va spune cel mai probabil Emil Boc peste câteva zile, când agitaţia de pe scena politică se va mai linişti.

După trei ani în care a fost, zi de zi, în centrul atenţiei în Capitală, fostul premier se va retrage cel mai probabil în oraşul său de suflet unde va reveni la catedră. O spunea chiar el în urmă cu doi ani când era întrebat ce va face dacă va fi demis.

Din punct de vedere financiar, nu are de ce să-şi facă griji pentru că a pus deoparte sume frumuşele cât a stat în fruntea Guvernului.

Cu imaginea erodată şi cariera compromisă, Emil Boc îşi ia la revedere de la Capitală şi se întoarce acasă. Deşi n-a anunţat încă ce planuri de viitor are, fostul premier spunea în urmă cu doi ani că nu va renunţa niciodată la catedră. La momentul respectiv, Cabinetul său fusese demis prin moţiune de cenzură.

Chiar şi fără salariul de profesor la Universitate, Emil Boc nu are de ce să-şi facă probleme. Are din ce trăi vreme bună, pentru că în fruntea Guvernului i-a mers destul de bine în vreme de criză. A reuşit să pună deoparte aproape 87.000 de lei numai din salariu.

Pe lângă aceşti bani, mai are în conturi 11.000 de euro, aproape 2.500 de dolari şi alţi 156 de mii de lei depozite în bănci. 

Premierul Emil Boc i-a anunţat, luni, pe miniştri că a decis să depună mandatul Guvernului.  Anunţul a fost făcut în debutul şedinţei de Guvern de la începutul săptămânii.

×
Subiecte în articol: Emil Boc Cluj fostul premier
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close