Antena 3 CNN Politică Acord politic național, pentru afirmarea națiunii române

Acord politic național, pentru afirmarea națiunii române

Partidul Umanist social-liberal (PUSL) a propus un acord politic naţional, până la începerea campaniilor electorale, pentru ca toate partidele politice să "înceteze luptele politice care nu sunt în beneficiul românilor".

Acord politic național, pentru afirmarea națiunii române
Sursa foto: PUSL
de Georgiana Adam    |    04 Iul 2023   •   12:05

"A sosit vremea ca partidele sa faca o politica comuna, pentru Romania, sa inceteze luptele politice care nu sunt in beneficiul romanilor. PUSL propune un ACORD POLITIC NATIONAL, UN ARMISTITIU , cel putin pana la inceperea campaniilor electorale.

In acest sens, se va trimite o propunere tuturor partidelor politice cu reprezentare in Parlament.

Vom tine la curent opinia publica cu raspunsul acestora.

Ne bucuram ca, partidul nationalist AUR a inteles mesajul Partidului umanist social liberal, transmis cu ocazia manifestarilor din:

-14.05.2023, unde s-a comemorat 175 ani de la citirea Manifestului lui Avram Iancu pe Campia Libertatii de la BLAJ

- 23.06.2023 la emisunea Ora exacta difuzata la Antena 3 Deva, cand istoricul Laurian Stanchescu, coordonator al Sectiei de Cultura si Istorie Universala si Nationala din cadrul Departamentului a vorbit despre Avram Iancu si despre faptul ca deputatii PUSL sustin Memorandumul inregistrat de catre el sa devina Juramant complementar in Parlamentul Romaniei. Cu aceasta ocazie renumitul istoric a propus ca esenta mesajului, respectiv “UNICUL DOR AL FIINTEI MELE ESTE SA-MI VAD NATIUNEA FERCITA” SA FIE PREVAZUTA SI IN JURAMANTUL DEPUS DE PARLAMENTARI LA PRELUAREA MANDATELOR

- 24.06.2023 actiunea de comemorare a 199 de ani de la Nasterea lui Avram Iancu la Casa-Muzeu de la BAIA DE CRIS si slujba de la mormantul lui Avram Iancu de la Tebea

Departamentul pentru Transilvania al PUSL invita toate partidele cu reprezentare parlamentara sa conclucreze pentru afirmarea natiunii romane, inclusiv prin cinstirea inaintasilor.

In acelasi timp, atragem atentia ca demagogia politica care incearca sa amageasca sufletele romanilor, este sortita esecului", a declarat Raluca Bugnar, coordonator PUSL Transilvania.

×
Subiecte în articol: PUSL
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close