Antena 3 CNN Politică "ACUM, Mihai Răzvan Ungureanu este noul director al SIE". Bogdan Chirieac, după aflarea informaţiei că s-a întrunit cvorumul la votul pentru şefia SIE

"ACUM, Mihai Răzvan Ungureanu este noul director al SIE". Bogdan Chirieac, după aflarea informaţiei că s-a întrunit cvorumul la votul pentru şefia SIE

"ACUM, Mihai Răzvan Ungureanu este noul director al SIE". Bogdan Chirieac, după aflarea informaţiei că s-a întrunit cvorumul la votul pentru şefia SIE
30 Iun 2015   •   17:19

După aflarea informaţiei că s-a întrunit cvorumul la votul pentru şefia SIE, analistul Bogdan Chirieac a declarat că se poate considera că Mihai Răzvan Ungureanu este noul şef al SIE.

"Probabil că va acumula câteva voturi împotrivă, dar acum este noul director al SIE", a declarat analistul Bogdan Chirieac, invitat în emisiunea 100 de Minute.

"Din momentul în care se ating 278 de voturi, domnul Mihai Răzvan Ungureanu redevine director al SIE", a declarat anterior Bogdan Chirieac.

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului s-a reunit pentru a vota nominalizarea lui Mihai-Răzvan Ungureanu pentru funcția de director al Serviciului de Informații Externe (SIE). De la ședință lipsesc parlamentarii PSD, care au anunțat că vor boicota votul, însă chiar și așa, există cvorumul necesar pentru ca ședința să fie validă.

Fostul președinte PNL Crin Antonescu a anunțat deja că va boicota la rândul său votul pentru numirea lui MRU, iar exemplul său ar putea fi urmat de mai mulți liberali. Votul este secret, pe buletine.

Citiţi şi:

Cine este MRU. Mihai Răzvan Ungureanu, deţinătorul celui mai scurt mandat de premier

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close