Antena 3 CNN Politică Acuzații incendiare la adresa conducerii PNL. „Alina Gorghiu e un om cu care vorbești ceva și după câteva zile nu mai recunoaște ce a vorbit cu tine”

Acuzații incendiare la adresa conducerii PNL. „Alina Gorghiu e un om cu care vorbești ceva și după câteva zile nu mai recunoaște ce a vorbit cu tine”

Acuzații incendiare la adresa conducerii PNL. „Alina Gorghiu e un om cu care vorbești ceva și după câteva zile nu mai recunoaște ce a vorbit cu tine”
Sursa foto: Foto: Alina Gorghiu/Facebook
de S.T.    |    01 Iun 2016   •   18:44

Deputatul tulcean Octavian Popa a demisionat din PNL şi sprijină la alegerile locale candidaţii ALDE la funcţiile de consilier judeţean şi consilier local. Acesta o critică pe Alina Gorghiu, copreședinte PNL, și lasă de înțeles că a fost dezamăgit de conducerea partidului.

Deputatul le-a trimis liderilor noului partid liberal o scrisoare în care vorbeşte despre lipsa de democraţie din partid şi despre faptul că sunt îndepărtaţi oamenii incomozi binomului Gorghiu-Blaga.

Printre motivele care au stat la baza deciziei de a demisiona din PNL, deputatul Popa a enumerat birocraţia ”super-politizată” din partid, dar şi nerespectarea unor prevederi statutare. 

„Lucrurile s-au deteriorat în timp. Climatul în interiorul partidului, modul în care se iau deciziile...(...). Eu am discutat mai multe lucruri și cu Alina Gorghiu și cu Vasile Blaga, dar am considerat că nu mai pot discuta cu doamna Alina Gorghiu(...). Indiferent de modul în care a ajuns președinte, orice om trebuie să aibă cuvânt”, a spus Octavian Popa, miercuri, la Antena 3.

Întrebat dacă se consideră mințit de Alina Gorghiu, Octavian Popa, vicepreședintele comisiei SRI, fost membru PNL, a susținut că Alina Gorghiu „e un om cu care vorbești ceva și după câteva zile nu mai recunoaște ce a vorbit cu tine”.

„E incredibil ceea ce vă spun, dar așa este”, a adăugat el.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „100 de minute cu Alessandra Stoicescu”

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close