Antena 3 CNN Politică Acuzaţii dure la adresa lui Daniel Constantin: "Ai minţit grav!"

Acuzaţii dure la adresa lui Daniel Constantin: "Ai minţit grav!"

Acuzaţii dure la adresa lui Daniel Constantin: "Ai minţit grav!"
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Ian 2015   •   23:41
Laurenţiu Vasile, soţul Corinei Voiculescu face declaraţii grave despre preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin. Vasile dezvăluie lucruri din trecutul ministrului Agriculturii.
 
“Pentru Daniel, (nr. - Daniel Constantin – Ministrul Agriculturi şi Preşedintele PC)
 
Ne cunoastem de aproape zece ani si am impartit de la patul de spital, halba de bere, bucuriile copiilor nostri, lacrimile sotiilor si pana la zeci de mii de euro in vacante. Lumii intregi poti sa spui ce vrei. Si poate tineretea si figura ta inofensiva te ajuta pe termen scurt sa pacalesti. Poate ca dl Ponta te mai crede, dar cand musti mana care te-a hranit, nici Dumnezeu, nici dl Ponta nu au cum sa uite.
 
Acum sunteti prieteni. Ce vei face insa cand dl Ponta nu va mai fi Prim Ministru?
 
Chiar daca dl Voiculescu ar fi fost un oarecare sau un dusman, tot nu aveai dreptul moral si legal sa ascunzi adevarul, doar de dragul functiei.
 
Ai mintit grav!
 
Ai spus in prezenta mai multor persoane faptul ca Ministerul Agriculturii nu are niciun prejudiciu, dar ca tu nu poti sa declari asta pentru ca iti strici imaginea.
 
Adevarul va iesi oricum la suprafata, mai devreme sau mai tarziu!
 
Sunt lucruri in viata pe care odata pierdute, nu le mai poti recupera.
 
Respectul este unul dintre ele. Esti un perdant!”, sunt acuzaţiile pe care ginerele lui Dan Voiculescu le face la adresa Ministrului Daniel Constantin, conform stiripesurse.ro.
 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close