Antena 3 CNN Politică Acuzaţiile liberale de măsluire a exit-poll-urilor, infirmate de propria numărătoare: Antonescu are 21,62%

Acuzaţiile liberale de măsluire a exit-poll-urilor, infirmate de propria numărătoare: Antonescu are 21,62%

Acuzaţiile liberale de măsluire a exit-poll-urilor, infirmate de propria numărătoare: Antonescu are 21,62%
Sursa foto: Crin Antonescu
23 Noi 2009   •   11:33

Liberalii au numărat 70% dintre voturile exprimate duminică, şi potrivit propriilor rezultate parţiale până acum candidatul lor Crin Antonescu e pe locul trei cu 21,62%, în timp ce Traian Băsescu conduce ostilităţile cu 33,44%, urmat de social-democratul Mircea Geoană - 30,56%.
Antonescu acuza duminică seară după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor fraudarea alegerilor şi chiar măsluirea acestor sondaje făcute la ieşirea de la urne a alegătorilor şi aprecia că are încă şansa de a trece în turul doi, recomandând liberalilor să continue numărătoarea paralelă.
"Îi rog pe reprezentanţii mei şi ai PNL la urne să nu ia în seamă aceste sondaje încă o dată mincinoase, sfruntat mincinoase, pentru care cineva va trebui să dea seamă în faţa opniei publice. Îi rog să nu le facă jocul, să nu fie demoralizaţi, să stea să numere voturile. Avem şansa de a trece în turul doi. Rezultatul alegerilor nu e dat de Vântu, nu e dat de Voiculescu, în complicitate cu Traian Băsescu, ci e dat de votul miilor de oameni care stăteau la cozi interminabile în secţiile de votare în marile oraşe încă la ora 21,00", a susţinut Crin Antonescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: alegeri Crin Antonescu
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close