Antena 3 CNN Politică Adina Vălean, "cel mai puternic deputat din Parlamentul European"

Adina Vălean, "cel mai puternic deputat din Parlamentul European"

Adina Vălean, "cel mai puternic deputat din Parlamentul European"
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Iul 2011   •   17:45

Europarlamentarul Adina Vălean(PNL) a fost desemnată "cel mai puternic deputat din Parlamentul European", conform celui de-al patrulea Raport al organizaţiei Votewatch.eu, citat de Mediafax.

Raportul, intitulat "Voting in the 2009-2014 European  Parliament: Who Holds the Power?" arată că eurodeputatul Adina Vălean "a fost de partea câştigătoare în mai mult de 90% dintre voturile exprimate în Parlamentul European în ultimele şase luni".

Mai mult decât atât, Votewatch.eu menţionează că nominalizarea Adinei Vălean, ca fiind "cel mai puternic europarlamentar", este determinată de faptul că grupul politic din care face parte, respectiv Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE), este cel care înclină balanţa în plenul Parlamentului European (PE). Formaţiunea a influenţat permanent decisiv rezultatul votului.

Organizaţia independentă VoteWatch.eu are sediul la Bruxelles, care îşi propune să promoveze transparenţa procesului de luare a deciziilor în Uniunea Europeană şi îmbunătăţirea calităţii dezbaterilor publice.

×
Subiecte în articol: Adina Valean PE
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close