Antena 3 CNN Politică Adina Vălean: Votez împotriva proiectului Roşia Montană, poziţia PNL este cea corectă

Adina Vălean: Votez împotriva proiectului Roşia Montană, poziţia PNL este cea corectă

Adina Vălean: Votez împotriva proiectului Roşia Montană, poziţia PNL este cea corectă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    20 Sep 2013   •   20:56

Europarlamentarul PNL Adina Vălean, soţia lui Crin Antonescu, a declarat, vineri, că ea nu susţine proiectul Roşia Montană, consideră că poziţia PNL este cea corectă şi se raliază acesteia, arătând că nu a afirmat niciodată că ar fi în favoarea acestui proiect.

 
"Cred că poziţia PNL este cea corectă. Mă raliez la ea şi votez împotriva proiectului Roşia Montană", a precizat Adina Vălean.
 
Ea a spus că nu a afirmat niciodată că ar susţine proiectul Roşia Montană şi întotdeauna a spus că este pentru exploatarea resurselor.
 
"Nu am afirmat niciodată că aş susţine proiectul Roşia Montană. Am afirmat întotdeauna că a-ţi exploata resursele este un lucru bun. Cred că nu este timpul potrivit pentru un proiect Roşia Montană. Cred că ridică prea multe semne de 
întrebare. Cred că nu este bine să-l susţinem", a adăugat Vălean.
 
Declaraţia Adinei Vălean, soţia lui Crin Antonescu, a fost prezentată vineri, la emisiunea La Ordinea zilei, de la Antena 3.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că parlamentarii liberali vor vota împotriva proiectului de lege al Guvernului privind Roşia Montană, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului reconfirmând astfel decizia luată săptămâna trecută de grupurile parlamentare.


 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close