Antena 3 CNN Politică Adrian Izvoranu, despre viitorul stadion de 12 milioane de eruo din Alexandria: „Este o sursă importantă de dezvoltare a unei comunități”

Adrian Izvoranu, despre viitorul stadion de 12 milioane de eruo din Alexandria: „Este o sursă importantă de dezvoltare a unei comunități”

Adrian Izvoranu, despre viitorul stadion de 12 milioane de eruo din Alexandria: „Este o sursă importantă de dezvoltare a unei comunități”
13 Iul 2017   •   19:34

Președintele Confederaţiei Patronale din România Adrian Izvoranu a vorbit în emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3, depre ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, care vrea să construiască un stadion de peste 12 milioane de euro în Alexandria.

În proiectul de hotărâre de Guvern scrie că stadionul este absolut necesar pentru oraşul Alexandria, pentru că numărul de locuri al actualului stadion este sub cel necesar pentru Liga întâi, nu are sistem de nocturnă, iar spaţiile pentru echipe şi oficiali sunt prea mici. 

„Un loc public de adunare, indiferent că are destinație sportivă sau nu, este o sursă importantă de dezvoltare a unei comunități. Că este la Alexandria sau în altă parte, orice lucru care dezvoltă comunitățile este bine venit. Orice fel de eveniment e aducător de bani pentru comuitate”, spue Adrian Izvoranu.

„Un asemenea loc vă va face să vorbiți despre Alexandria de foarte multe ori. Faptul că va fi în Alexandria, care e un oraș într-un „con de umbră”, dezvoltă categoric comunitatea”, a mai spus Adrian Izvoranu.

×
Subiecte în articol: alexandria La Ordinea Zilei Dana Grecu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close