Antena 3 CNN Politică Lider PNL: Premieră! Președintele partidului, îmbrâncit de gorile cu ceafa lată! I-au zis să facă pași!

Lider PNL: Premieră! Președintele partidului, îmbrâncit de gorile cu ceafa lată! I-au zis să facă pași!

Secretarul general adjunct al PNL București, Adrian Moraru, acuză că agenți privați de pază l-au îmbrâncit pe președintele partidului, Ludovic Orban: „A fost o premieră - președintele este îmbrâncit de niște gorile cu ceafa lată plătite să 'facă ordine' și care i-au zis să facă pași”.

Lider PNL: Premieră! Președintele partidului, îmbrâncit de gorile cu ceafa lată! I-au zis să facă pași!
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    07 Iul 2021   •   13:19

”Mi-am propus să nu comentez alegerile interne. Dar aseară a fost o premieră.

Președintele național al partidului este îmbrâncit de pe scena amplasată în curtea sediului central de niște gorile cu ceafa lată plătite să “facă ordine” și care i-au zis să facă pași.

Putem să adăugăm și scena epocală, tot cu gorile, când fostului președinte/premier/europarlamentar Stolojan, șeful “BEC-ului” acestor alegeri interne, venit să își plătească cotizația i s-a spus pe același ton că nu știu cine e el și că să se care dracu de acolo că nu e în evidențele filialei”, a scris Adrian Moraru pe o rețea socială. 

Mi-am propus să nu comentez alegerile interne. Dar aseară a fost o premieră. Președintele național al partidului este...

Publicată de Adrian Moraru pe Marţi, 6 iulie 2021

×
Subiecte în articol: Adrian Moraru Ludovic Orban
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close