Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase, despre Congresul PSD din iunie: „Partidul riscă să se spargă în bucăți”

Adrian Năstase, despre Congresul PSD din iunie: „Partidul riscă să se spargă în bucăți”

Adrian Năstase, despre Congresul PSD din iunie: „Partidul riscă să se spargă în bucăți”
09 Iun 2019   •   20:37

Fostul prim-ministru, Adrian Năstase, a afirmat într-o postare pe blogul său, prezentată în cadrul emisiunii Subiectiv, duminică seară, că Partidul Social Democrat riscă să se spargă în bucăți și să fie condus către o criză la nivel guvernamental.

„Vineri, am ținut o prelegere la Craiova despre Titulescu și despre criza dreptului internațional. Am încercat să evidențiez felul în care oamenii politici, în perioada interbelică, au știut să apere cuceririle din tratatele de pace și să lupte împotriva revizionismului. Am arătat, între altele, preluând ideile lui Titulescu, legătura strânsă dintre o bună politică internă și o bună politică externă. Din păcate, insuccesul nostru la ONU se datorează faptului că actualii lideri ai României nu au înțeles acest lucru”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

„În plus”, continuă fostul prim-ministru Adrian Năstase, „România începe să aibă un mediu regional complicat – relația cu Ungaria este tensionată, Ucraina se teme pentru frontierele sale, Republica Moldova este în pragul exploziei, Marea Neagră nu mai este „cel mai bun prieten al României”.

„În aceste condiții, fără o bună pregătire, Congresul PSD, din 29 iunie, fără o bună pregătire, riscă să spargă în bucăți partidul și să ducă la o criză guvernamentală”, consideră Adrian Năstase.

×
Subiecte în articol: PSD Adrian Nastase
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close