Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase, dezvăluiri de după gratii

Adrian Năstase, dezvăluiri de după gratii

de G.S.    |    27 Iul 2014   •   11:26
Adrian Năstase ar putea face dezvăluiri importante după va ieşi din închisoare. Fostul premier pare decis să revină pe scena politică, spun apropiaţii, care l-au vizitat în închisoare. Mai mult, Năstase a scris şi o carte, pe care o va lansa imediat după eliberare şi care va dezvălui documente incendiare din viaţa  fostului demnitar. 
 
Surpizele pe care le pregăteşte fostul premier au fost devoalate la emisiunea "Panorama", realizată de Oana Stănciulescu, la Antena 3. 
 
Apropiaţi ai lui Adrian Năstase susţin că lunile petrecute în închisoare l-au schimbat pe fostul premier, care pare însă mai determinat ca niciodată facă lumină asupra împrejurărilor care au dus la condamnarea sa.
 
Adrian Năstase este aşteptat să revină pe scena politică românească şi s-ar putea implica chiar în apropiata campanie electorală.
 
Adrian Năstase a scris o carte în închisoare în care vorbeşte despre evenimente şocante din viaţa sa, necunoscute până acum publicului. Mai mulţi oameni politici au primit deja manuscrisul şi spun că dezvăluirile sunt incendiare.
 
Fostul premier ar putea ieşi din închisoare, după ce Judecătoria Sectorului 4 a decis, că poate fi eliberat condiţionat, însă decizia nu este definitivă şi a fost contestată de procurori.

 

×
Parteneri
Profit record al OMV Petrom! Se așteaptă să nu plătească taxa de solidaritate
x close