Adrian Năstase, mesaj dur pentru conducerea partidului, în precampanie: "În locul lor, aș fi anunţat imediat..."

de Denisa Nedelcu    |    08 Iul 2020   •   12:23
Adrian Năstase, mesaj dur pentru conducerea partidului, în precampanie: "În locul lor, aș fi anunţat imediat..." Hepta

Fostul premier al României Adrian Năstase critică agenda media, dar şi modul în care gestionează PSD situaţia creată de cei doi deputaţi social-democraţi amendaţi la o şaormărie. Năstase spune conducerii PSD cum ar fi acoperit el "zumzetul mediatic" în acest caz şi ar revenit apoi rapid la temele economice şi sociale ale acestei perioade, pentru că "a început precampania electorală".

Cât în priveşte pe "cei doi deputaţi PSD bonomi (grăsuţi şi cu chelie) care au cotropit, în miez de noapte, fără măşti, o şaormărie", Năstase spune că le-ar fi transmis, sec, că "după alegerile parlamentare, vor avea mai mult timp să meargă noaptea la şaormărie".

Năstase: E important cine face agenda media. A început pre-campania

"A început pre-campania electorală. Este important cine construieşte agenda media şi cu ce teme. Guvernul Orban se ataşează tot mai mult de coronavirus, pe care îl doreşte împachetat în continuare în diverse `stări` (de urgenţă, de alertă etc) pentru a controla agenda zilei şi `carantinarea` opoziţiei.

Scandalul măştilor de protecţie – de proastă calitate, dar scumpe – a perturbat oarecum această strategie. Pare că a fost un act de corupţie necesar şi util pentru ţară.

Adrian Năstase, mesaj pentru conducerea PSD

Totuşi, pentru a acoperi micul zumzet mediatic declanşat de această operaţiune `specială`, a fost declanşat, prin mai multe site-uri de ştiri şi televiziuni, `mega-scandalul` celor doi deputaţi PSD bonomi (grăsuţi şi cu chelie) care au cotropit, în miez de noapte, fără măşti, o şaormărie. Acolo, vajnicii apărători ai ministrului PNL de la Interne au intervenit operativ şi i-au amendat. În apel, cei doi deputaţi au mai primit câte o amendă. La ştiri, filmuleţul respectiv bate imaginile cu inundaţii sau căderea guvernului din Franţa. De două zile, PSD se ocupă să explice că cei doi nu au avut mandat de la partid pentru a merge să consume şaorma în Centrul (istoric) vechi al Capitalei.

În locul lor, aş fi anunţat, sec, imediat, că după alegerile parlamentare cei doi vor avea mai mult timp să meargă noaptea la şaormărie şi să se certe cu Mustafa.

Iar apoi aş fi revenit la temele economice şi sociale critice ale acestei perioade", a scris fostul premier Adrian Năstase, miercuri, pe blogul său.
 

Parteneri
x close