Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase: PSD are mai multe şanse la prezidenţiale dacă iese de la guvernare

Adrian Năstase: PSD are mai multe şanse la prezidenţiale dacă iese de la guvernare

Adrian Năstase: PSD are mai multe şanse la prezidenţiale dacă iese de la guvernare
Sursa foto: adrian nastase
09 Mar 2009   •   07:58

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat că partidul ar avea mai multe şanse la alegerile prezidenţiale dacă ar ieşi de la guvernare.

"Prima problemă pe care o avem este dacă, noi ca partid, vrem sau nu să câştigăm alegerile prezidenţiale", a afirmat Năstase. Întrebat dacă PSD ar avea mai multe şanse la prezidenţiale dacă ar ieşi de la guvernare, liderul PSD a răspuns "Bineînţeles!".

Năstase a reiterat că este dispus să candideze la preşedinţia României. "Problema este dacă partidul va fi de acord să mă susţină", a conchis el.

Deputatul Adrian Năstase declarase sâmbătă, la Geoagiu Băi, că PSD trebuie să găsească cel mai bun candidat la alegerile prezidenţiale, astfel încât Traian Băsescu să nu mai ajungă şef al statului, scrie Newsin.

"Trebuie să găsim cel mai bun candidat la prezindenţiale, astfel încât Traian Băsescu să nu mai ajungă şeful statului. Este important ca Traian Băsescu să plece de la Cotroceni. Cine va fi cel mai bine clasat candidat decid până la urmă alegătorii şi sigur că sondajul ne va arăta cine va fi acela şi cine va fi într-o situaţie mai bună de a câştiga voturile nu doar dintre simpatizanţii PSD, ci şi dintre cei care sunt anti-Băsescu. Următoarele săptămâni sunt esenţiale pentru a lua o decizie corectă şi pentru a găsi soluţia prin care să facem astfel încât Traian Băsescu să nu mai obţină încă un mandat la Cotroceni", a declarat Năstase.

Vineri seară, întrebat dacă Traian Băsescu mai trebuie să culeagă ghiocei din curtea Cotrocenilor după alegerile prezidenţiale din acest an - după ce liderul PSD Mircea Geoană a spus că speră ca anul viitor, pe vremea aceasta, el şi colegii săi din partid să culeagă ghiocei "prin curtea unui palat" - Adrian Năstase a spus că, "după cinci ani de cules ghiocei, Traian Băsescu ar trebui trimis pur şi simplu la plimbare".
Iar referindu-se la Mircea Geoană aprecia că nu ştie dacă culesul florilor intră în fişa postului.
Antena3.ro

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close