Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase critică PSD: Coaliţia va forma guverne în cascadă, PSD hibernează şi aşteaptă să câştige alegerile ca o pleaşcă

Adrian Năstase critică PSD: Coaliţia va forma guverne în cascadă, PSD hibernează şi aşteaptă să câştige alegerile ca o pleaşcă

Fostul premier Adrian Năstase este de părere că liderii coaliției vor forma "guverne în cascadă", UDMR va juca mereu la limită, iar în tot acest timp, PSD, partidul pe care l-a condus o vreme, "hibernează" şi aşteaptă "o pleaşcă".

Adrian Năstase critică PSD: Coaliţia va forma guverne în cascadă, PSD hibernează şi aşteaptă să câştige alegerile ca o pleaşcă
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    07 Mar 2021   •   22:42

"Cred că coaliţia actuală va forma guverne în cascadă (...) sare câte-o siguranţă, pui alta în loc.

Eu cred că Florin Cîțu nu are toate datele necesare pentru a menține această coaliție împreună și pentru a negocia cu ei. A reușit câteva lucruri cu ajutorul lui Iohannis, dar va fi foarte complicat. 

Adrian Năstase: Situația va fi foarte complicată pentru PNL

(...) Riscurile vor continua cu un UDMR care va juca tot timpul la limită și când va vedea că lucrurile nu merg foarte bine se va retrage. 

Practic, situația va fi foarte complicată pentru PNL și de aceea ei vor încerca alte diverse manevre pentru a crea grupuri suplimentare de sprijin în Parlament", a spus Adrian Năstase, duminică, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3, făcând trimitere la congresul PMP.

Fostul premier a lansat şi ideea că partidul lui Traian Băsescu îşi va face grup parlamentar independent, el neintrând în Parlament, cu ajutorul unor oameni intraţi pe alta lista.

Năstase: PSD aşteaptă să câştige alegerile în 2024 ca o pleaşcă, adică guvernul pierde voturi prin greşelile proprii

Cât despre PSD, "e în hibernare, nici nu o sa-l doară în momentul în care o să piardă câţiva parlamentari. Eu aşa constatat, că e în hibernare.

E aşa probabil pentru că aşteaptă să câştige alegerile în 2024 ca o pleaşcă, adică guvernul pierde voturi prin greşelile pe care le realizează", a comentat fostul premier Adrian Năstase.
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close