Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase: Ruperea USL, cea mai proastă variantă

Adrian Năstase: Ruperea USL, cea mai proastă variantă

Adrian Năstase: Ruperea USL, cea mai proastă variantă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    28 Feb 2014   •   14:21

Plecarea liberalilor din USL reprezintă cea mai proastă variantă dintre toate alternativele. O spune fostul premier Adrian Năstase într-o postare pe blogul său, pe care a numit-o "O floare şi doi grădinari".

Năstase a explicat că acordul dintre PSD şi PNL referitor la formarea guvernului prevedea existenţa unui singur vicepremier - de la PSD.

"Nu a fost vorba atunci de acordarea unui post de vicepremier nici pentru PNL, nici pentru PC. Nu ştiu însă ce s-a întâmplat mai târziu. Cred că, în acest divorţ politic, ceea ce a deranjat în mod special, alături de o decizie, a lui Crin Antonescu, greu de explicat, şi care a dat naştere la multe speculaţii, a fost tonul băşcălios cu care preşedintele PNL a comentat public decizia conducerii partidului de ieşire din USL. Nu ştiu dacă preşedintele Antonescu este conştient că decizia pe care a luat-o presupune multe imponderabile. Eu cred - este un punct de vedere subiectiv - ca ea a reprezentat cea mai proastă variantă dintre toate variantele alternative", a scris Năstase pe blogul său.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close