Antena 3 Politică Adrian Năstase: Se fac presiuni asupra minorităţilor şi UNPR pentru a vota împotriva Cabinetului

Adrian Năstase: Se fac presiuni asupra minorităţilor şi UNPR pentru a vota împotriva Cabinetului

de G.S.    |    05 Mai 2012   •   16:21
Adrian Năstase: Se fac presiuni asupra minorităţilor şi UNPR pentru a vota împotriva Cabinetului
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, sâmbătă, că are informaţii potrivit cărora se încearcă discuţii individuale cu reprezentanţii grupului minorităţilor sau cu cei ai grupului UNPR pentru a se determina un vot împotriva Cabinetului Ponta.
   
"Informaţiile pe care le am sunt legate de eventuale presiuni care s-ar putea face asupra unor membri ai grupului minorităţilor, asupra membrilor grupului UNPR, tocmai pentru a pregăti eventual un alt tip de rezultat al votului de luni", a spus Năstase.
   
Întrebat despre ce presiuni este vorba, Năstase a răspuns: "Informaţiile pe care le-am avut sunt în sensul că se încearcă discuţii individuale cu membri ai grupului respectiv pentru a-i determina să voteze împotriva formulei guvernamentale luni".
   
Birourile permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au stabilit ca luni, la ora 10.00, miniştrii desemnaţi să fie audiaţi în comisiile parlamentare de resort, iar la ora 16.00 să se reunească plenul comun pentru votul de învestitură a Cabinetului Ponta.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close