Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase: Traian Băsescu ar putea fi înlocuit de la şefia statului (VIDEO)

Adrian Năstase: Traian Băsescu ar putea fi înlocuit de la şefia statului (VIDEO)

Adrian Năstase: Traian Băsescu ar putea fi înlocuit de la şefia statului (VIDEO)
Sursa foto: nastase
14 Mar 2010   •   11:56

Rapiditatea în cazul revocării lui Geoană alimentează speculaţiile că Traian Băsescu ar putea fi înlocuit la şefia statului. Adrian Năstase a declarat aseară, la emisiunea Q&A de la Antena 3, că speculaţiile apărute în presă potrivit cărora şeful statului ar putea fi înlocuit din funcţie au un sâmbure de adevăr.

Adrian Năstase este de părere că graba de care dau dovadă parlamentarii democrat-liberali în a-l înlătura pe Mircea Geoană din fruntea Senatului poate fi pusă pe seama zvonurilor potrivit cărora Traian Băsescu are nevoie să fie înlocuit temporar la conducerea ţării.

?Eu, personal, nu am crezut în chestiunea asta. Dar faptul că a pornit atât de rapid acţiunea pentru schimbarea lui Mircea Geoană mă face să mă gândesc că există un oarecare adevăr în această speculaţie?, a declarat Adrian Năstase.



Pe de altă parte, Năstase nu exclude nici varianta în care schimbarea lui Geoană este doar un alt moft al preşedintelui Traian Băsescu.

S-ar putea să fie numai o speculaţie, s-ar putea să fie, până la urmă, aceeaşi motivare care a existat şi în 2005, pentru că Traian Băsescu, după alegerile din 2004, primul lucru pe care l-a solcitat a fost acela de schimbare a preşedinţilor celor două Camere.

Declaraţiile făcute de Năstase vin după ce în ultimul timp, în presă şi pe bloguri au apărut o serie de speculaţii legate de starea de sănătate a preşedintelui Traian Băsescu.



Antena 3




×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Mircea Geoană Senat
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close