Antena 3 Politică Adrian Ursu: Dragoş Băsescu este implicat într-o afacere foarte mare, pe care nu a anchetat-o nimeni până acum

Adrian Ursu: Dragoş Băsescu este implicat într-o afacere foarte mare, pe care nu a anchetat-o nimeni până acum

de G.S.    |    17 Iun 2015   •   10:02
 
Realizatorul emisiunii "Secvenţial", Adrian Ursu, a explicat că despre Dragoş Băsescu este implicat într-o afacere foarte mare.
 
"La cât de penală este această familie, este posibil să fie orice motiv. În cazul lui Dragoş Băsescu, noi am scris şi am vorbit despre o afacere foarte mare, pe care până acum nu a anchetat-o nimeni şi sper ca această aducere cu girofar şi escortă să aibă legătură cu această afacere. Este o afacere în oglindă cu afacerea lui Puiu Popoviciu - Băneasa."

 
"Au reuşit să ia o livadă, o exploatare pomicolă, din judeţul Constanţa, pentru a o transforma într-o investiţie imobiliară. Acelaşi mecanism, aceeaşi pagubă adusă unei entităţi de stat. În schimb, în urma dezvăluirii acesti caz, Mugur Ciuvică s-a ales cu o ameninţare din partea lui Mircea Băsescu, că îi va face cavou. Asta spunea fratele preşedintelui la acea vreme. Sper ca acest caz să fie luat din urmă acum de procurorii DNA, pentru că este absolut scandalos", a explicat Adrian Ursu.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close