Antena 3 CNN Politică Adrian Ursu: Este regretabil că se produc aceste incidente, cu atât mai mult cu cât se recurge la violenţe

Adrian Ursu: Este regretabil că se produc aceste incidente, cu atât mai mult cu cât se recurge la violenţe

Adrian Ursu: Este regretabil că se produc aceste incidente, cu atât mai mult cu cât se recurge la violenţe
16 Noi 2014   •   23:37

Câteva mii de persoane protestează în Capitală, după publicarea rezultatelor exit-poll-urilor la alegerile prezidenţiale.  Manifestanţii au pornit, de la Guvern, pe bulevardul Kisseleff, spre sediul PSD, însă au fost opriţi de jandarmi, în Piaţa Regelui.

Mai mulţi români care aşteptau să voteze în faţa secţiei din Torino, au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene.

Şi la Paris mii de români aşteaptă să voteze la cele două secţii de votare, unde cozile s-au format, de asemenea, înainte de deschiderea urnelor.

Adrian Ursu a comentat, în cadrul "Ediţiei Speciale" modul în care s-au desfăşurat evenimentele.

" Este regretabil că se produc aceste incidente, cu atât mai mult cu cât se recurge la violenţe. Era vorba despre 300 de perospane care au rămas pe dinafară. Este important ca acestă informaţie să fie pusă cap la cap, cu informaţiile din alte oraşe, unde probabil s-a întâmplat la fel şi unde se protestează, pentru a vedea la final dacă discursul privind necesitatea invalidării sau contestarea alegerilor, pentru că nu au votat suficienţi oameni astfel încât să răstoarne rezultatele voturilor, are relevanţă sau nu",a declarat Adrian Ursu.

×
Subiecte în articol: violente incidente Torino diaspora paris
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close