Antena 3 CNN Politică Adrian Ursu: Înţeleg că s-a ales acum preşedinte la PNL şi co-preşedinte la ... PNL

Adrian Ursu: Înţeleg că s-a ales acum preşedinte la PNL şi co-preşedinte la ... PNL

Adrian Ursu: Înţeleg că s-a ales acum preşedinte la PNL şi co-preşedinte la ... PNL
18 Dec 2014   •   17:35
Adrian Ursu, realizatorul emisiunii "Secvenţial", la Antena 3, a explicat, în emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, că problemele interne ale PNL nu îl interesează foarte tare, dar că a rămas cu o serie de idei în urma alegerii Alinei Gorgiu ca preşedinte al PNL. 
 
"Sunt probleme de partid, aşa cum am spus şi când PSD s-a gândit că nu mai are cum să coabiteze cu Vanghelie şi cu Geoană. Mă interesează fix deloc. Ce face un partid pe plan intern este de datoria lor să vegheze. Totuşi, eu înţeleg că s-a ales acum preşedinte la PNL şi co-preşedinte la PNL. Eu nu pot să cuprind cu mintea acest lucru. Doi la mână, iar nu am înţeles, domnul Orban, care se întrebuinţase foarte mult pentru domnul Iohannis, în top cu interpretările acelea live, rămase de căruţă şi de data asta? Pare că este un soi de Geoană al PNL. De fiecare dată când candidează, se întâmplă ceva."
 
Referitor la argumentul legat de "tinereţea" în politică, Adrian Ursu a explicat că acesta este valabil doar în anumite cazuri şi că Victor Ponta, de exemplu, nu se bucură de acelaşi tip de raţionament, ca imagine.
 
"Cine a zis că trebuia un tânăr? S-a invocat mult acest argument al vârstei. Ponta nu este chiar în baston, s-a mai dolofănit aşa puţin, dar la el s-a spus că nu este bun, că este cripto-comunist. Argumentul ăsta este susţinut doar în anumite cazuri."
 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close