Antena 3 CNN Politică Adrian Ursu: 2016 este anul aceluiași tip de politică, nu se reformează nimic, nu se schimbă nimic

Adrian Ursu: 2016 este anul aceluiași tip de politică, nu se reformează nimic, nu se schimbă nimic

Adrian Ursu: 2016 este anul aceluiași tip de politică, nu se reformează nimic, nu se schimbă nimic
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
04 Feb 2016   •   17:16
Realizatorul emisiunii Secvențial, Adrian Ursu, a comentat, în ediția de joi a emisiunii 100 de minute, că anul 2016 nu se va schimba în niciun fel, din punct de vedere politic, în contextul discuțiilor despre alegeri în două tururi.

Îți aduci aminte cum se prezenta că votul uninominal reprezintă salvarea tuturor problemelor din piolitcă? Și s-a demonstrat că a fost o mare țeapă. Și acum se susține revenirea la liste. Și povestea se repetă acum cu cele două tururi. De 26 de ani de zile am avut câte două tururi. E o dovadă suplimentară că este o mare ipocrizie. Zisa modificare de a face politică, după ieșirile în stradă de anul trecut este înlocuită de combinatorica”. Tot combinatorica aceasta a generat majorități în consilii județene, pe bază de aranjamente, desemnarea unor viceprimari care conduc diverse comunități, pentru că primarul a fost luat și arestat. 2016 va fi anului aceluiași tip de politică, nu se reformează nimic, nu se schimbă nimic, totul este un meganegoț cu iluzii. Dar între timp cred că s-au mai prins și tinerii frumoși și liberi.”

×
Subiecte în articol: alegeri Adrian Ursu 100 de minute
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close