Antena 3 CNN Politică Adriana Săftoiu: PNL are prea multe cârtiţe

Adriana Săftoiu: PNL are prea multe cârtiţe

Adriana Săftoiu: PNL are prea multe cârtiţe
Sursa foto: adriana saftoiu
27 Mar 2009   •   04:00

Fostul consilier al preşedintelui Traian Băsescu şi purtătoare de cuvânt a acestuia, Adriana Săftoiu, consideră că PNL are mari probleme în ceea ce priveşte calitatea oamenilor din partid. Ea a atacat "cârtiţele" din partid, dar şi faptul că "fiecare liberal spune cam cel îl taie capul".

Vorbind despre recenta numire a lui Varujan Vosganian în postura de purtător de cuvânt, Săftoiu a recunoscut că s-a săturat să mai ocupe acest post, de parcă ?aş fi un copil condamnat să stea numai la grădiniţă, ori eu vreau să ajung şi în clasa întâi, la şcoală, am ambiţii mai mari decât să gestionez comunicarea pentru premieri şi preşedinţi" a spus Săftoiu pentru Q Magazine
Cu toate acestea, ea a ţinut să amintească că actuala comunicare a PNL este deficitară. Ea a deplâns faptul că ?liberalii care apar în media nu reuşesc să prezinte mesaje unitare, atât între ele cât şi în raport cu poziţiile partidului...Practic, deşi avem câţiva vorbitori foarte buni, fiecare spune cam cel îl taie capul?, lucru calificat ca păgubos.

?Trebuie ca aceste mesaje să fie armonizate, pentru a contribui la conturarea unui profil cât mai coerent al PNL, ca partid. Alţi membri marcanţi nu sunt suficient de informaţi privind problemele momentului, pot să vă spun că sunt unii lideri care nici ziarele nu le citesc, ceea ce nu e chiar lăudabil?.
Cea mai mare problemă este însă cea ?a cârtiţelor din partid, prea multe, după părerea mea...Există prea multe scurgeri de informaţii către presă, uneori acest lucru îmbracă forme de-a dreptul halucinante. Spre exemplu, la şedinţa de miercuri a Biroului Permanent, la câteva minute după ce dl.Vosganian a fost desemnat purtător de cuvânt, direcţia de presă a PNL a început să ne dea SMS-uri, în plină şedinţă, prin care ne informa că ştirea este deja pe agenţii?.

?Nu e rău că există relaţii bune cu presa, dar cred ca în anumite cazuri se exagerează!", a încheiat Adriana Săftoiu.


Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close