Antena 3 CNN Politică Adriean Videanu: Delegaţii organizaţiei de la Bucureşti vor vota independent, conform propriilor conştiinţe

Adriean Videanu: Delegaţii organizaţiei de la Bucureşti vor vota independent, conform propriilor conştiinţe

Adriean Videanu: Delegaţii organizaţiei de la Bucureşti vor vota independent, conform propriilor conştiinţe
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Mar 2013   •   12:47

Preşedintele interimar al organizaţiei PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că delegaţii organizaţiei la Convenţia Naţională a partidului vor vota "independent, fiecare conform propriilor conştiinţe".
   
Videanu a evitat să precizeze pe cine susţine pentru funcţia de preşedinte al PDL, menţionând că va spune după ce va vota la Convenţia PDL pe cine a susţinut.
   
"Cu excepţia celor şase preşedinţi de organizaţii de sector, care şi-au manifestat unii dintre ei opţiunile, în rest reprezentanţii organizaţiei de Bucureşti vor vota independent, fiecare conform propriilor lor conştiinţe. Nimeni nu va face niciun fel de presiune asupra niciunui votant din Bucureşti - şi asta vă asigur - să voteze într-un fel sau altul. Cred că este o dovadă de democraţie pe care o doresc şi candidaţii la funcţia de preşedinte ale PDL", a precizat Videanu.
   
Întrebat ce spune "conştiinţa lui Videanu", liderul democrat-liberal a răspuns: "Conştiinţa lui Adriean Videanu spune bine şi am să vă spun după ce voi vota cu cine am votat (pentru funcţia de preşedinte al PDL - n.r.)".
   
Adriean Videanu a mai spus că, indiferent ce se întâmplă în interiorul PDL şi cine va câştiga şefia partidului, organizaţia de Bucureşti "va fi un suport pentru oricine".
   
"Indiferent ce se întâmplă în interiorul PDL, cine va câştiga această competiţie, organizaţia de Bucureşti va fi un suport pentru oricine prin plusul pe care îl va aduce la construcţia, reconstrucţia în interiorul PDL", a spus Adriean Videanu.
   
El a făcut aceste precizări după ce a fost întrebat de ce nu a semnat niciuna dintre cele trei moţiuni pentru funcţia de preşedinte al PDL.
   
"Mi-am asumat o responsabilitate uriaşă în momentul în care am revenit şi am preluat conducerea organizaţiei PDL Bucureşti, o responsabilitate politică, şi anume aceea de recâştigare a Primăriei Capitalei. Rămân ancorat în acest obiectiv politic major care din punctul meu de vedere înseamnă şi relansarea PDL. Relansarea PDL din punctul meu de vedere începe cu organizaţia PDL Bucureşti", a explicat Adriean Videanu.
   
În opinia sa, organizaţia PDL Bucureşti "este pe un trend crescător", după ce a luat aproape 21% în alegerile parlamentare, iar în momentul de faţă s-ar afla undeva la 24-25%.
   
"Vrem temeinic să facem o construcţie astfel încât obiectivul pe care ni l-am propus la orizontul anului 2016 să fie o realitate şi rămân ancorat în acest obiectiv politic, nu pot să îmi asum mai mult decât atât", a adăugat Videanu.

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close