Antena 3 CNN Politică Ajutor pentru părinţi şi bunici | PUSL ascultă vocile pensionarilor

Ajutor pentru părinţi şi bunici | PUSL ascultă vocile pensionarilor

Părinții și bunicii noștri au nevoie să fie ascultați, reprezentati și protejați de noi. După acest principiu, conducerea Partidului Umanist Social Liberal din Bihor a semnat un protocol de colaborare cu Pensionarii Uniți din județ.

de Georgiana Adam    |    08 Mar 2024   •   10:33

Seniorii și-au arătat recunoștința și speră ca nevoile lor să fie luate în seamă și să se găsească soluții pentru un trai mai bun al celor trecuți de prima tinerețe.

De astăzi, prin intermediul umaniștilor bihoreni, glasul pensionarilor din Oradea a prins putere. Partidul a semnat un protocol de colaborare pentru 4 ani cu reprezentanții PUSL Bihor. La eveniment a participat și deputatul Steluța Cătăniciu.

Cu gândul la o calitate a vieții mai bună după pensionare au semnat protocolul și liderii umaniștilor bihoreni.

Partidul Pensionarilor Uniți este condus de un fost șef al inspectoratului școlar din Bihor, care își dorește prin această alianță s contrubuie la ridicarea nivelului de trai al vârstnicilor.

Reprezentanții PUSL spun că vor începe încă de mâine discuțiile cu pensionarii bihoreni pentru a le afla toate nevoile, iar în măsura posibilităților, acestea vor fi rezolvate.

×
Subiecte în articol: PUSL Bihor
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close