Antena 3 CNN Politică ALDE susține că a semnat un pact de colaborare cu partidul înființat de Macovei. M10: Minciuni și dezinformări

ALDE susține că a semnat un pact de colaborare cu partidul înființat de Macovei. M10: Minciuni și dezinformări

ALDE susține că a semnat un pact de colaborare cu partidul înființat de Macovei. M10: Minciuni și dezinformări
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    13 Oct 2016   •   15:30

UPDATE 15.30 - Membrii BPN ai M10 neagă informația transmisă de ALDE, potrivit căreia partidul fondal de Macovei ar fi semnat un pact de colaborare cu formațiunea lui Tăriceanu.

Mai mult, în cazul în care acest lucru este adevărat, secretarul general interimar al M10 va fi sancționat, se arată într-un comunicat de presă al M10.

 

Comunicatul M10

”Conducerea Partidului M10, reprezentată de membrii Biroului Politic Național, dezminte categoric informația din comunicatul ALDE privind vreun acord de colaborare de orice natură cu Partidul M10. În mod evident, nu vom susține nici un candidat ALDE la alegeri.

Ne exprimăm surprinderea că astfel de minciuni și dezinformări sunt promovate de ALDE. Membrii partidului strâng în acest moment semnături numai pentru M10.

Dacă se va confirma faptul că secretarul general interimar al M10 a angajat Partidul fără mandat de la BPN, acesta va suporta consecințele, fiind sancționat conform prevederilor Statutului Partidului M10”, se arată în comunicatul de presă semnat de membrii Biroului Politic Național al M10.

----------------------------

Știrea inițială 14.59

ALDE, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat joi, într-un comunicat de presă, că a semnat un acord de colaborare politică, prin care M10, partidul înfiinţat de Monica Macovei, va susţine candidaţii ALDE la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

”Alianţa Liberalilor şi Democraţilor este reprezentantul cetăţenilor în Parlamentul României, care susţine drepturile şi libertăţile cetăţenilor, idei ce sunt promovate şi de către partidul M10”, se mai arată în comunicat, potrivit News.ro.

Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat de la conducerea M10 în 28 iunie, iar în această funcţie a fost aleasă Ioana Constantin, care a demisionat în 10 septembrie, în locul acesteia fiind numit Florin Stan. Şi acesta a demisionat în 30 septembrie.

Acum, formaţiunea M10 este reprezentată de secretarul general al partidului, Ovidiu Simion.
 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close