Antena 3 CNN Politică Alegeri cu scandal la PDL Teleorman. Vărul lui Adriean Videanu, contestat după ce a fost ales preşedinte

Alegeri cu scandal la PDL Teleorman. Vărul lui Adriean Videanu, contestat după ce a fost ales preşedinte

Alegeri cu scandal la PDL Teleorman. Vărul lui Adriean Videanu, contestat după ce a fost ales preşedinte
Sursa foto: Foto: INTACT Images
27 Feb 2011   •   15:41

Alegeri cu scandal la organizaţia PDL din Teleorman. Unul dintre prim-vicepreşedinţii formaţiunii a contestat alegerea noului preşedinte. Apropiat al lui Adriean Videanu, Florică Mara acuză intervenţia de la centru în aceste alegeri. El s-a retras din funcţia de prim-vicepreşedinte, rămânând doar membru de partid.

Lucian Militaru a fost ales în fruntea organizaţiei PDL Teleorman. Anunţul a fost făcut chiar de prim-vicepreşedintele Adriean Videanu, văr cu Militaru.

Alegerea sa a declanşat proteste din partea prim-vicepreşedintelui PDL Teleroman, Florică Mara. Apropiat al lui Videanu, Mara a acuzat intervenţia de la centru în aceste alegeri.

Mara susţine că odată cu alegerea noului şef al partidului, PDL va coborî drastic în sondaje.

Drept urmare, Florică Mara şi-a dat demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte, rămânând doar simplu membru de partid. El este considerat omul lui Adriean Videanu în judeţ şi un important sponsor pentru partid.

Din cauza afacerilor pe care le derulează, Mara a intrat şi în vizorul DIICOT. Fost subprefect, el are o avere de peste şase milioane de euro, după cum au scris de-a lungul timpului jurnaliştii din Teleorman.

A contribuit din plin la campania electorală a lui Traian Băsescu, iar două dintre firmele sale figurează pe lista datornicilor la Fisc.

 


×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close