Antena 3 CNN Politică Orban: ”Am văzut că unii au proclamat în mod fals victoria în alegerile locale! PNL a câștigat!”

Orban: ”Am văzut că unii au proclamat în mod fals victoria în alegerile locale! PNL a câștigat!”

Ludovic Orban este de părere că unele persoane au proclamat în mod fals victoria în alegerile locale, însă Partidul Național Liberal este adevăratul câștigător: „dl. Dîncu și sondorii de casă ai PSD care intoxică media și opinia publică ar putea să-și bage sondajele în... sertarele PSD”.

Orban: ”Am văzut că unii au proclamat în mod fals victoria în alegerile locale! PNL a câștigat!”
Sursa foto: agrepres
de Laura Dinu    |    28 Iun 2021   •   14:32

„Am văzut că unii au proclamat în mod fals victoria în alegerile locale. Conform datelor de la Autoritatea Electorală Permanentă și numărătorii paralele efectuată de Partidul Național Liberal, PNL a câștigat alegerile locale de duminică, cu un număr de voturi de peste 35.000, comparat cu un număr de aproximativ 34.500 luate de PSD”, spune Ludovic Orban.

El precizează că PNL a câștigat 15 primării și alegerile la Consiliul Local Cojasca, județul Dâmbovița.

„Despre procent, iar aici fac o paranteză - dl. Dîncu și sondorii de casă ai PSD care intoxică media și opinia publică ar putea să-și bage sondajele în... sertarele PSD - ca procent, PNL a obținut la aceste alegeri locale 40,5%, în timp ce PSD a obținut 39 și ceva la sută”, spune Orban.

Social-democrații au afirmat că PSD a câștigat alegerile locale parțiale.

„Am câștigat 17 primării din cele 35 și 3 orașe din 6, Bocșa, Târgu Bujor și Filiași. Se reconfirmă că PSD a câștigat mai multe primării decât toată coaliția aflată la guvernare”, a afirmat senatorul Stefan Radu Oprea, purtător de cuvânt al PSD, potrivit Mediafax

”PSD a câștigat și alegerile parțiale!!! 17 din cele 35 de localități, 3 orașe din 6, vor avea administrații social-democrate.

Felicitări tuturor candidaților, membrilor și simpatizanților noștri care au făcut posibilă această nouă victorie!

Semnalul e ”wow”: românii s-au săturat de dezastrul dreptei! Vom continua cu și mai multă forță!”, a scris și Marcel Ciolacu pe o rețea socială.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close