Antena 3 CNN Politică ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea: Mi-aș fi dorit o alianță PSD-ALDE în Ilfov

ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea: Mi-aș fi dorit o alianță PSD-ALDE în Ilfov

ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea: Mi-aș fi dorit o alianță PSD-ALDE în Ilfov
14 Apr 2016   •   14:43

ALEGERI LOCALE 2016. Preşedintele interimar al social-democraţilor bucureşteni, Gabriela Firea, a declarat joi că şi-ar dori o alianţă electorală a PSD cu ALDE pentru Consiliul Judeţean Ilfov şi a adăugat că, pentru Primăria Generală a Capitalei, aşteaptă decizia colegilor din această formaţiune, scrie agerpres.ro.

"Cu siguranţă, ALDE va decide dacă va avea sau nu candidat propriu pentru Primăria Generală a Capitalei. Avem o colaborare foarte bună în judeţul Ilfov şi suntem acum în interiorul unor negocieri. Mi-aş dori foarte mult ca, împreună cu toţi ceilalţi colegi ai mei de la PSD, să putem să parafăm această alianţă pentru Consiliul Judeţean Ilfov între PSD şi ALDE. Pentru Primăria Generală a Capitalei, aşteptăm decizia colegilor de la ALDE", a afirmat Gabriela Firea.

Ea a participat joi, în Parcul Bazilescu, la semnarea protocolului de alianţă electorală, între PSD şi UNPR, pentru alegerile locale din Bucureşti.

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a precizat că alianţa cu PSD, la nivelul Bucureştiului, nu este singura, dar este cea mai importantă.

"Nu este singura alianţă, dar este cea mai importantă, este cea mai mare, vorbim de 10% din electoratul României, până la urmă, în Bucureşti. Mai avem în câteva judeţe - Mehedinţi, o parte din judeţul Dolj, mai sunt proiecte punctuale pe anumite oraşe. Timpul de a înregistra alianţe este deja trecut. De acum, în locurile unde nu avem aceste situaţii vom avea campanii pozitive, vom încerca să avem atitudini cât mai fair-play faţă de partenerii noştri din alte locuri. Însă, la nivel naţional, singurele alianţe consemnate în acest moment sunt cu PSD, mai puţin pe Maramureş unde este o coaliţie mare pe Baia Mare şi pe Maramureş", a precizat Valeriu Steriu

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2016
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close