x close

Neînțelegeri în alianța USR-PLUS la Iași. Dezbaterea dintre Cosette Chichirău (USR) şi Liviu Iolu (PLUS), sub semnul întrebării

22 Feb 2020   •   14:46
Neînțelegeri în alianța USR-PLUS la Iași. Dezbaterea dintre Cosette Chichirău (USR) şi Liviu Iolu (PLUS), sub semnul întrebării Foto: Cosette/Facebook

Au apărut neînțelegeri în alianța USR-PLUS la Iași. Pe de o parte, USR anunță că dezbaterea programată, duminică, între Cosette Chichirău (USR) şi Liviu Iolu (PLUS) pentru stabilirea candidatului alianţei USR-PLUS la primărie, se amână, în timp ce PLUS susține că se va ține și în absenţa candidatului USR.

Filiala ieşeană a USR Iaşi a anunţat pe pagina de Facebook că amână dezbaterea de duminică între Cosette Chichirău - USR şi Liviu Iolu - PLUS.

"Amânăm evenimentul de duminică pentru a organiza o dezbatere mai largă, incluzând mai mulţi actori politici ieşeni. În contextul ultimelor evenimente de pe scena politică a Iaşului, dorim să avem o dezbatere mai extinsă a dreptei, prin care să punem pe masă proiectele noastre, să decidem împreună şi cu ajutorul cetăţenilor ce este mai bine pentru ieşeni“, precizează USR Iaşi, într-un anunţ postat pe Facebook.

De partea cealaltă, reprezentanţii PLUS susţin că dezbaterea de duminică se va ţine la ora stabilită, chiar şi în absenţa candidatului USR, Cosette Chichirău.

Citeşte mai multe despre:

USR-PLUS Cosette Chichirău Liviu Iolu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati