x close

Fostul şef ANPC Horia Constantinescu intră în cursa pentru Primăria Constanța

de A.M.P    |    20 Feb 2020   •   10:01
Fostul şef ANPC Horia Constantinescu intră în cursa pentru Primăria Constanța 482 Foto: Horia Constantinescu/Facebook

Alegeri locale 2020. Horia Constantinescu și-a exprimat intenția de a candida la Primăria municipiului Constanța, după ce și-a cerut suspendarea din funcția de președinte al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa.

Astfel, Horia Constantinescu a transmis o solicitare către preşedintele ANPC, solicitând să îi fie acceptată suspendarea din funcţia de comisar şef adjunct la Comisariatul Constanţa, până la organizarea campaniei electorale.

Alegeri locale 2020. Horia Constantinescu candidează la Primăria Constanța

"În motivarea solicitării, vă invederez următoarele: am luat decizia de a candida pentru funcţia de primar al oraşului Constanţa; în sensul celor arătate mai sus, consider că pregătirea acestui demers nu se potriveşte cu statutul de funcţionar public şi mai ales cu cea de comisar şef adjunct; acesta este un interes personal legitim şi nu trebuie dovedit cu acte, în sensul celor care vizează sănătatea, viaţa de familie etc. Odată cu stabilirea datei începerii campaniei electorale, vă rog să luaţi act şi de cererea de suspendare pentru acest motiv”, se arată în solicitarea lui Horia Constantinescu.

El a mai transmis jurnaliştilor că încă nu a luat o decizie legată formaţiunea politică din partea căreia va candida la alegerile locale.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati