Antena 3 CNN Politică Alegeri locale 2020. Vlad Voiculescu renunță la Primăria Capitalei: „Nu dau un cec în alb PNL”

Alegeri locale 2020. Vlad Voiculescu renunță la Primăria Capitalei: „Nu dau un cec în alb PNL”

Alegeri locale 2020. Vlad Voiculescu a anunțat că se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei, dacă există deja un „candidat onest care strânge partidele de opoziție”. 

Alegeri locale 2020. Vlad Voiculescu renunță la Primăria Capitalei: „Nu dau un cec în alb PNL”
Sursa foto: Facebook/Vlad Voiculescu
29 Feb 2020   •   10:11

Cu toate acestea, candidatul din partea PLUS la Primăria Capitalei, a spus că nu dă „un cec în alb PNL” și așteaptă să vadă care sunt negocierile.

„Atât timp cât avem un candidat care este onest, care strânge partidele de opoziție și cât avem siguranța că acest candidat va câștiga alegerile în fața Gabrielei Firea, eu nu voi merge mai departe cu candidatura”, a spus Vlad Voiculescu.

„Eu nu dau un cec în alb PNL, aștept să văd care sunt negocierile, o parte au fost făcute transparent. Cred că e păcat că avem un candidat susținut de mai multe partide, care a fost ales pe ușa din dos, în culise”, a mai spus Voiculescu.

Ludovic Orban a anunțat, joi, că PNL va susține candidatura lui Nicușor Dan pentru Primăria Generală a Capitalei. Liderul liberal a precizat că sondajele arată că alți posibili candidați ai partidului nu ar avea garanția că ar putea câștiga în bătălia cu PSD.

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu primaria capitalei
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close