Antena 3 CNN Politică Alegeri parţiale în colegiile parlamentare vacantate

Alegeri parţiale în colegiile parlamentare vacantate

Alegeri parţiale în colegiile parlamentare vacantate
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Sep 2013   •   15:24
Secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, va solicita luni în cadrul USL organizarea de alegeri parţiale în colegiile de parlamentari rămase vacante, scrutinul urmând să fie organizat în luna noiembrie.
 
Hellvig a declarat sâmbătă, la conferinţa de alegeri a conducerii PNL Satu Mare, că alegerile nu vor fi uşoare şi le-a cerut liberalilor să-şi pregătească cei mai buni candidaţi.
 
"Luni vreau să solicit în cadrul USL-ului o discuţie pe marginea vacantării locurilor de parlamentari, astfel încât la sfârşitul sau undeva la mijlocul lunii noiembrie să avem alegeri pentru colegiile eliberate. Nu va fi uşor, ne vom confrunta cu lucruri mai complicate. Suntem la guvernare după un an jumate, oamenii au aşteptări mari şi este normal ca ei să nu înţeleagă lucruri cu care se confruntă o guvernare, ci aşteaptă rezultate. Ca atare vă urez succes, pregătiţi-vă, pregătiţi cel mai bun candidat", a declarat Hellvig, conform Agerpres.
 
Printre fotoliile parlamentare rămase libere se află cel de deputat din Colegiul 2 Satu Mare, în urma demisiei fostului ministru Ovidiu Silaghi, care a fost validat membru în Parlamentul European.
 

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close