Antena 3 CNN Politică ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Dan Barna, mesaj cu subînțeles după vot: ”Nu e o garanție, e o speranță!”

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Dan Barna, mesaj cu subînțeles după vot: ”Nu e o garanție, e o speranță!”

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Dan Barna, mesaj cu subînțeles după vot: ”Nu e o garanție, e o speranță!”
Sursa foto: Foto: Dan Barna/facebook
24 Noi 2019   •   10:49

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Dan Barna a votat la Sibiu, la turul doi al alegerilor prezidențiale. Liderul USR le-a spus jurnaliștilor că a votat pentru ca Dosarul 20 August să fie finalizat și pentru ca România să continue direcția spre Europa, spre un stat civilizat și modern.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. ”Doar unul dintre cei doi candidați oferă această speranță. Nu e garanție, e speranță”, a subliniat Dan Barna.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. ”Îi îndemn pe toți cetățenii să voteze până la finalul acestei zile. Astăzi, ștampila aceea mică e forța pe care o avem noi ca societate să dăm acel mesaj în care vrem să vorbim despre comunitate, despre oameni, nu despre interese particulare. Îndemn oamenii să iasă să voteze. E un moment important pentru istoria România. Am toată încrederea că la finalul zilei avem din nou speranța de o Românie care se modernizează”, a spus Dan Barna.

Spre deosebire de primul tur al alegerilor prezidenţiale, când a fost însoţit la vot de toată familia, Dan Barna a venit duminică vot împreună cu colegii din USR şi PLUS.

 

×
Subiecte în articol: Dan Barna
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close