Antena 3 CNN Politică ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Mircea Diaconu, despre șansele sale la alegeri: „Buturuga mică răstoarnă carul mare”

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Mircea Diaconu, despre șansele sale la alegeri: „Buturuga mică răstoarnă carul mare”

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Mircea Diaconu, despre șansele sale la alegeri: „Buturuga mică răstoarnă carul mare”
Sursa foto: Foto: Facebook/Mircea Diaconu
05 Noi 2019   •   14:13

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Candidatul la prezidenţiale Mircea Diaconu a declarat marţi, la Buzău, că "de 15 ani lucrurile sunt aceleaşi la Cotroceni" şi de aceea are speranţa că "buturuga mică răstoarnă carul mare" şi poate că el va avea şansa să fie "buturuga mică" ce va răsturna carul.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Mircea Diaconu a declarat, pentru AGERPRES, că noul Guvern PNL nu-l afectează. "Pe culoarul pe care umblu eu, nu este nimeni", a spus Diaconu, adăugând că "dacă este un guvern sau altul, nu este o problemă pentru mine".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. "Nu fac calcule de tipul ăsta, nu mă uit nici la sondaje, nu ţin cont pentru că nu am cum să ţin cont, fiecare zi aduce ceva nou şi schimbă opţiunile, cifrele, în mod sigur şi lucru ăsta nu mă interesează de nici un fel. Sunt nişte entităţi politice şi nişte candidaţi care sunt prinşi în lupta aceasta eminamente politică, la ei se schimbă lucrurile pentru că sunt acolo, eu sunt în altă parte. Pe culoarul pe care umblu eu, nu este nimeni. Pe oferta asta de pace nu este nimeni. Şi atunci cu ce să mă influenţeze pe mine, căci eu încerc să spun: 'Vreţi pace sau război' şi atunci, că este un guvern sau altul, nu este o problemă pentru mine", a declarat Diaconu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Actorul Mircea Diaconu a precizat că "în clipa în care Parlamentul decide prin vot că acela este guvernul, acela este Guvernul României, că ne place sau nu ne place, validat şi cu acesta lucrezi, dacă peste două luni cade şi vine altul, acela este Guvernul României, sunt reguli care trebuie respectate, ca şi la fotbal, ca la orice sport, dacă este concurenţă trebuie respectate regulile".

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close